Doornroosje
loader

Planet Rose invites WEITER

Stephan Bodzin (live) + Olivier Weiter

+ Mohn + ZIP + William Köster

Na een zeer uitbundige editie vorige jaar keert WEITER weer terug naar Doornroosje. Berucht om de flinke snuf “Seks, Drugs en Rock & Roll” is Olivier Weiter een vaste waarde in Nederland, menig zaal dampend achter zich gelaten.

Olivier Weiter nodigt voor deze editie Stephan Bodzin uit, die net zijn nieuw album “Powers of Ten” uit heeft gebracht. Na jaren alleen DJ sets gedaan te hebben komt Bodzin nu met zijn speciale “Powers of Ten” live show. Daarvoor heeft hij een speciale custom made controller laten maken en ter ondersteuning treed hij ook op als VJ  waardoor het niet alleen moeilijk stilstaan is, maar ook een lust voor het oog.

Beide worden ondersteund door Mohn, een jong talent dat dit voorjaar Merleyn nog volledig op z’n kop heeft gezet en afgelopen maanden furore maakte met een schitterende release op het Berlijnse label Einmusika en zijn volgende klapper op het kersverse WEITER label uitbrengt.

De Paarse Zaal is het domein van onze vrienden van de andere kant van de rivier: New Dutch School. Resident en head-honcho William Köster neemt plaats achter de draaitafels en neemt cultfavoriet ZIP mee. Als een van de co-founders van het legendarische Perlon label heeft Thomas Franzmann (aka Dimbiman aka ZIP dus) de status van die van een echte selector. Zijn dynamische dj sets zitten standaard vol bekende én onbekende parels uit het house spectrum.

 

lees meer
Bekijk de foto's