Doornroosje
loader

Planet Rose

Steve Rachmad + Sandrien + e.a.

ACTIE!!! Omdat het zo goed als zomer is hebben we een leuke actie voor iedereen. Elk kaartje is een tweede kaartje waard. Oftewel, op vertoon van je ticket mag een extra vriend of vriendin gratis mee naar binnen!

Vanavond brengen we een hommage aan de Nederlandse technoscene. Er zijn genoeg technojocks van eigen bodem die opereren op wereldniveau. We zouden er een jaarprogramma mee kunnen vullen. Vanavond staan 3 van deze toppers in Doornroosje op de planken.

Levende legende Steve Rachmad is hier al bijna 20 jaar kind aan huis, en terecht want weinig artiesten hebben zoveel betekend voor de nationale technoscene als Steve. Hij brengt sinds begin jaren ’90 talloze klassieke platen uit onder evenveel pseudoniemen en groeit met de tijd mee zonder zijn eigen identiteit uit het oog te verliezen.

Live fenomeen Jeroen Search draait al bijna net zolang mee als Steve. Zijn gestripte minimale techno releases hebben internationaal een ondergrondse cultstatus en live haalt hij alles uit zijn analoge apparatuur wat je je maar kan bedenken.

Last but certainly not least staat 1 van onze favoriete NL techno DJ’s op de bill: Sandrien. Zij zette techno weer ferm op de kaart in onze hoofdstad dankzij haar Imprint avonden in TrouwAmsterdam en is een graag geziene gast in vermaarde clubs als Berghain in Berlijn. Met 50 jaar draaiervaring zitten we sowieso gebeiteld vanavond.

Bekijk de foto's