Doornroosje
loader

Chocolade - Puur

Sticks & Moon + Boef en de Gelogeerde Aap

LET OP!  Er zijn speciale kortingtickets a €7,50 voor deze show verkrijgbaar tijdens de Chocolade van 14 februari. Deze tickets zijn alleen voor die prijs te koop aan de kassa van Merleyn en alleen op de 14e februari.

Chocolade is de nieuwe hiphop-avond in Nijmegen. Vanavond presenteert Chocolade een dubbelprogramma met Sticks & Moon en Boef en de Gelogeerde Aap in Doornroosje.

Junte Uiterwijk, beter bekend als Sticks, vormde samen met Phreako Rico en DJ Delic de legendarische rapformatie Opgezwolle. Sticks staat bekend om zijn aansprekend donkere stemgeluid, zwaar aangezette flow en solide teksten.Begin vorig jaar dropte hij ‘Microphone Collosus 2’ die volledig door Kubus geproduceerd was en nu is er ‘Stick Bukowski’. Het album ontstond in het huis van TopNotch labelbaas Kees de Koning. Hier schreef Sticks samen met producer Dokter Moon in korte tijd ‘Stick Bukowski’. Met vrij gebruik van de platenkast van De Koning voor samples rapt Sticks zijn teksten relaxter dan ooit. ‘Stick Bukowski’ is misschien wel zijn beste solowerk in jaren, doordrenkt met een heerlijke relaxte ‘oldschool vibe’.

Boef en de Gelogeerde Aap zijn eveneens gelabeld bij Topnotch, aangesloten bij de Fakkelteitgroep en presenteren een spiksplinternieuw album. Op 1 februari verscheen ‘Niet hier uit’. Ook de live reputatie van deze uit Tilburg afkomstige heren is gruwelijjk dus kom op tijd want zij trappen de avond af.