Doornroosje
loader

Album - release

Suit and tie johns

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Nijmegen is de laatste jaren een broeinest van coole muziek. De nieuwste loot aan de boom is de ‘psychedelicgaragediscobluesband’ Suit and Tie Johns.

Het debuutalbum, geproduceerd door Henk Jonkers: zZz, Hallo Venray, Claw Boys Claw, is klaar en dit moet gevierd worden. De band presenteert een plak pikzwart vinyl met een fijne mix van Dr. Feelgood, Velvet Underground, Them, White Fence, Syd Barett en ga zo maar door, geserveerd met een ferme shot fuzz en space-echo. Grooves om lekker tegen aan te leunen of ferm op te dansen. Voor de liefhebbers van gruizige gitaren en sixties vibes: Suitandtiejohns.

LET OP! Je concertticket is goud waard.

Bij inlevering van je Merleynticket kun je tijdens de release het album kopen voor slechts 7.50 (winkelprijs 12,50). Dus bewaren dat ding! En je weet: op is uiteraard op. Het album verschijnt in beperkte oplage.

Bekijk de foto's