Doornroosje
loader

Tactics

Survey + Upzet + Lenny & Oktagon + Razzle

Let op: gratis toegang voor 00:00! Na 00:00 maar 5 euro entree.

Sommige mensen denken bij het woord “Berliner” direct aan een lekkere zoete gerolde bol. Wij denken aan onze Berlijnse vrienden Survey en Upzet die op een zoete, zomerse avond Merleyn met diepe rollende drum ‘n’ bass sounds zullen vullen.

DJ Upzet begon zijn carriere in 1997 en heeft in de daarop volgende jaren indrukwekkende mixing skills opgebouwd. Inmiddels is hij niet alleen achter de draaitafels te vinden maar organiseert hij ook diverse drum ‘n’ bass avonden in de Duitse hoofdstad. Avonden die door heel Duitsland gezien worden als dé plek voor drum ‘n’ bass liefhebbers vanuit het hele land.

Na jaren individueel bezig geweest te zijn beslote Hardy en SolHo in 2011 als duo verder te gaan. Het producers duo Survey was geboren en daarmee de dikke, moderne dum ‘n’ bass sound met een opzwepende groove.

Lenny & Oktagon zullen de avond warmdraaien voordat onze Oosterburen het stokje overnemen en Razzle zal de avond afsluiten met zijn stampende tunes. Neem je zweetband en handdoek mee, want geen t-shirt zal droog blijven.