Doornroosje
loader

Suzan & Freek + Meau

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het populaire duo Suzan & Freek scoort hit na hit met hun pakkende popnummers en harmonieuze samenzang. De carrière van het tweetal lijkt voor velen uit het niets ontstaan, maar ze timmeren al jaren aan de weg.

Eerst maken ze online furore met eigen versies van bekende hits onder de noemer ‘De Minuut’. De debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, en stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Het debuutalbum uit 2019 werd bekroond met de Edison Popprijs in de categorie Nederlandstalig. Vanaf dan is het duo niet meer te stoppen.

De support wordt deze avond verzorgd door Meau. Meau Hewitt (20), maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid. Haar warme stem, eerlijke teksten en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.