Doornroosje
loader

Planet Rosevicee

Suzanne Kraft + Emilio Bestevez

Op deze midzomerse nacht laten we het zwarte gat van de zomer achter ons en kicken we het seizoen af in stijl met een Planet Rosevicee. Een lange set van man of the moment Suzanne Kraft staat daarbij centraal.

Achter de naam Suzanne Kraft gaat de illustere Amerikaan Diego Herrera schuil. Geboren en getogen in LA (waar hij verbonden was aan dublab), maar ondertussen woonzaam in Amsterdam, waar hij middenin een scene vol inspirerende peers als Young Marco of zelfs een Antal of Hunee terecht is gekomen.

Muzikaal is het een eclectisch geheel. Kraft is een echte “digger” met een neusje voor uiterst smaakvolle en bijzondere platen, zoals te horen in bijvoorbeeld zijn Dekmantel podcast of zijn indrukwekkende set op Lentekabinet. Zomerse house die hint naar balearic en kleurrijke disco.

Naast briljante selector is Kraft ook producer van enkele platen. Zo kwam zijn debuut EP uit op het Running Back label van Gerd Janson en zit hij onder het pseudoniem ‘Dude Energy’ achter moderne klassieker “Renee Running”, die onmiskenbaar Kraft is: melodieuze deep house met een vleugje balearic.

De warm-up is in kundige handen bij Deep Motions resident en allround harde gast Emilio Bestevez.