fbpx
teleromeo

teleromeo + Glitter Eva + Benz Boys

teleromeo & Friends

vrijdag 2 februari 2024
locatie:
Merleyn
datum:
vrijdag 2 februari 2024
zaal open:
23:00 uur
start:
23:00 uur
deuren sluiten:
04:00 uur
einde:
05:00 uur

De avond waarvan je wist dat ie zou komen. Op 2 februari host Nimweegs geliefde DJ teleromeo een avond in Merleyn! Van de kelder in De Plak tot Doornroosje en van Park Kronenburg tot Het Zusje van Debbie, dj teleromeo is geen onbekende bij het Nijmeegse danspubliek. Hij voelt zich thuis in vele genres, maar speciaal voor Merleyn serveert hij samen met zijn vrienden een cocktail van opzwepende alternative, post-punk, gabber en …huh? Duitse Schlager?! Probeer op zo’n mixje maar eens stil te staan.

Ook Glitter Eva is van de partij. Glitter Eva neemt je mee naar een wereld waar de zon altijd shined. Kijk mee door haar roze bril naar een droomwereld waar de zon glinstert op het water en de bloemen altijd in bloei staan, waar de klanken van gezellige italo knallers, verrassende electronische indie en romantische disco dansplaten klinken.

Verder op het programma DJ duo BENZ BOYS (Benzhaus Bassbrigade) die je kan kennen van DE leukste portoparty op Down The Rabbit Hole afgelopen jaar: “Bremsen? NEIN! Krepshard op die Linkerbahn! Pull up in je AMG en zet de zwaailichten maar aan. Verwacht een scheurende mix van Duitse Ghettotech, inclusief rad van fortuin! +10 km? Erhöhe die bpm bitte!!! Tanken? Hallo Udo Jürgens! KRASH!

genre

pop, disco, indie, clubnacht

media

teleromeo & Friends

vrijdag 2 februari 2024

placeholder