Doornroosje
loader

Buma ROCKS!

Textures + John Coffey + The Charm The Fury e.a.

Op vrijdag 31 mei aanstaande vindt de eerste editie plaats van Buma ROCKS!, een evenement voor en door liefhebbers van het hardere muziekgenre. Met ’s middags een conferentieprogramma bestaande uit een keynote, talkshow en een bbq voor genodigden. Tijdens de avonduren staan er showcases van vijf talentvolle Nederlandse rock- en metalbands op het programma. Dit alles in Doornroosje Nijmegen en niet geheel toevallig de dag vóór FortaRock XL.

Vijf bands presenteren zich in de grote zaal van Doornroosje aan zowel de aanwezige nationale als internationale muziekindustrie. Ook fans zijn uiteraard van harte welkom op het showcasefestival, net zoals diegenen die zich reeds in Nijmegen verzameld hebben vanwege FortaRock XL.

Niet alleen John Coffey, de kersverse metalban From Earth, maar ook de jonge honden van Black-Bone, voor wie rock ’n roll ‘a way of life’ is, de strakke metalcoreformatie The Charm The Fury en het succesvolle, veelzijdige Textures, inclusief nieuwe gitarist, zijn sowieso verzekerd van een plekje op de bühne van Buma ROCKS!

Meer informatie over de bands is te vinden op de nieuwe website www.bumarocks.nl

Bekijk de foto's (Textures)
Bekijk de foto's (The Charm The Fury)
Bekijk de foto's (John Coffey)
Bekijk de foto's (From Earth)
Bekijk de foto's (Black Bone)