Doornroosje
loader

The Asteroids Galaxy Tour + Eveline Vroonland

Geen webverkoop
11 nov 2014
  • Normaal€ 16,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

The Asteroids Galaxy Tour doen de gouden tijden van Stax en Motown herleven, maar gooien er wel een vrolijke bak psychedelica overheen.

De Deense band werd in 2008 bekend doordat hun single `Around The Bend´ werd gebruikt voor een Apple-reclame en op het moment doet Heineken er nog even een schepje bovenop door het nummer ‘The Golden Age’ voor hun nieuwe wereldwijde commercial te gebruiken. Gelukkig hebben ze niet alleen die twee nummers gemaakt maar ook het prachtige debuut ‘Fruit’ en het tweede album ‘Out Of Frequency’ uit 2012, een nieuw album is in de maak. The Asteroids Galaxy Tour bestaat uit Mette Lindberg (zang) en Lars Iversen (bas/toetsen) die de kern vormen van de band uit Kopenhagen, maar live worden zij bijgestaan door een extra saxofonist, trompettist, gitarist en drummer.

Bekijk de foto's (The Asteroids Galaxy Tour)
Bekijk de foto's (Eveline Vroonland)
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden