Doornroosje
loader

Popronde

The Black Marble Selection + PAUW

De Popronde is weer in town! In Merleyn kun je genieten van PAUW en The Black Marble Selection en kun je daarna barhangen en afdansen bij de Indie Disco afterparty.

PAUW bestaat uit drie vrienden die zich laten beinvloeden door de psychedelische 60’s en 70’s maar ook invloeden uit de blues en hedendaagse groove rock. Technisch is het een begaafde band: een op hol geslagen drummer, een bombastische bassist/organist en charismatische gitarist die gepassioneerde zijn zangpartijen brengt. Afgelopen najaar deden ze, op verzoek van Temples zelf, de support van Temples en imponeerden daar zo dat we ze graag terug zien in Merleyn.

The Black Marble Selection is een band waarvan de leden spontaan zijn samengekomen vanuit de gezamenlijke drang om een vergeten Sixties sound nieuw leven in te blazen. Denk aan pakkende fuzz-riffs, een swingende beat en een flinke dosis reverb. De band onderscheidt zich door dit te combineren met het rauwe stemgeluid van de frontman. Afgelopen maart kwam de eerste EP uit waarna het hard ging: DWDD klopte aan, een overtuigend optreden op Down the Rabbit Hole en mee als support op de najaarstour van de gelijkgestemde The Kik. We zijn blij dat ze tijdens de Popronde dit jaar in Merleyn staan. Kom dat zien voordat ze de grote zalen vol spelen!

Bekijk de foto's (Pauw)
Bekijk de foto's (The Black Marble S..)