Doornroosje
loader

The BlueBirds + Lotte Walda

Zangeressen Elske de Wall, Krystl en Rachèl Louise brengen als The BlueBirds een ode aan de mooiste americana en country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie ‘The BlueBirds’ is geboren.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Begonnen met covers van hun grote helden, maar ondertussen heeft dit trio hun eigen stem gevonden en op debuutalbum “Sisters” dat vorig jaar uit kwam horen we een volwassen act die songs volgens de traditie ten gehore brengen: driestemmig en persoonlijk.

De support wordt verzorgt door Lotte Walda. Lotte Walda is een singer-songwriter en straatartiest in hart en nieren. Via haar muziek wil ze inspireren en haar liefde voor mens en natuur overbrengen aan de wereld. Lotte’s liedjes kenmerken zich door sterke melodieën, pakkende teksten en haar bijzondere, authentieke stemgeluid.

Bekijk de foto's (Lotte Walda)
Bekijk de foto's (The Bluebirds)