Doornroosje
loader

Club 3voor12 #31

The Cohens + The Juice + Graycode

Geen webverkoop
14 apr 2012

Tijdens de tweede editie van club 3voor12 gelderland in Merleyn zullen 3 bands het podium betreden! Oud-winnaar van de Roos van Nijmegen The Cohens presenteren hun tweede EP, The Juice en voor een keertje keert Gray Code terug op de planken!

The Cohens:
Deze drie mannen zijn geen onbekenden meer in de Nijmeegse muziekscene. Ze wisten in 2008 de Roos van Nijmegen te winnen en de Gesel van Gelderland. In 2010 deden ze mee aan de popronde en maakten daar indruk door los te gaan zonder gitaren.Vanavond presenteren zij hun tweede EP, die verder borduurt op hun bekende formule: pop met een rauwe rand, veel toetsen en geschreeuw. Verwacht een energieke liveshow met korte, harde popsongs.

The Juice:
The Juice bestaat uit vijf muzikanten, geboren in verschillende delen van Nederland maar allen opgedroogd in Nijmegen. Het vijftal, met de omslachtige gewoonte om na enkele jaren hun repertoire en bandnaam te veranderen (Coolshrank, Mr Fleece), heeft zijn heil gevonden in het maken van strakke, dansbare, opzwepende muziek. Omdat de muziek van the Juice telkens wordt vergeleken met telkens een andere band kunnen we spreken van een geheel eigen geluid. (luister, dans, hou je vast en geniet van the Juice)

Gray Code:
Het had zo mooi kunnen zijn. De videoclip van Recovery had het Nijmeegse Gray Code kunnen lanceren tot het sterrendom. De clip werd opgepikt door elk zichzelf respecterend muziekmedium, zelfs het NOS-journaal besteedde er aandacht aan en DWDD hing aan de lijn. Maar het mocht niet baten, voortijdig trokken de bandleden de stekker eruit om ieder hun eigen weg te gaan. Vanavond komen zij nog één keer bij elkaar om te laten zien hoe mooi het had kunnen zijn. Gray Code zal op Club 3voor12 gelderland een wervelende set onvervalste rock brengen met grootse melodieën, keiharde drums en af en toe een noisy gitaar.

Club 3voor12 gelderland is een initiatief van KCG, Merleyn en 3voor12 gelderland.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden