Doornroosje
loader

The Gathering + Habitants

Geen webverkoop
22 jun 2018
  • Normaal€ 22,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

The Gathering is terug! Nadat de band in november 2014 haar 25-jarig bestaan vierde met twee uitverkochte concerten in Doornroosje, werden alle activiteiten even in de koelkast gezet. Tijd voor andere projecten, nieuwe ideeën en uitdagingen. Na 3,5 jaar is de ‘winterslaap’ voorbij en hebben ze weer veel zin om te gaan spelen. En waar is het beter starten dan op de plek waar ze eind 2014 landden? Doornroosje natuurlijk!

De line-up bestaat uit oudgediende Hugo Prinsen Geerligs op bas, zangeres Silje Wergeland, toetsenist Frank Boeijen en de gebroeders René (gitaar) en Hans (drums) Rutten.
The Gathering zal deze avond een speciaal samengestelde set uit hun uitgebreide repertoire spelen. Met de meest sfeervolle en filmische nummers, die samen voor een bijzondere reis gaan zorgen. Triprock, postrock, metal, shoegaze; altijd vernieuwend en moeilijk in een hokje te plaatsen.

Gitarist René Rutten (The Gathering) krijgt het extra druk deze avond want hij speelt ook in het voorprogramma ‘Habitants’. De band, met o.a. zangeres Anne van den Hoogen (Rosemary & Garlic), speelt nieuwe muziek (zelf noemen ze het ‘doompop’) van hun binnenkort te verschijnen debuutplaat.

Bekijk de foto's (Habitants)
Bekijk de foto's (The Gathering)
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.