Doornroosje
loader

The Goon Mat & Lord Benardo + The Biarritz Boys

De explosieve rhythm & blues meets boogie-mayhem van The Goon Mat & Lord Bernardo gaat voor een dampend Merleyn zorgen vanavond.

Goon Mat alias Matthias Dalle is een old-school bluesgitarist met de techniek van een jonge Elmore James en het rauwe randje van Iggy and the Stooges. Zijn rechterhand is Lord Benardo, alter ego van Fabian Bennardo die het mondharmonicaspel naar grote hoogten stuwt.

Na 15 jaar spelen en touren met Stinky Lou kiezen The Goon Mat & Lord Bernardo ervoor om als garagerockbluesduo verder te gaan. In het voorjaar van 2017 verschijnt hun debuutalbum op Voodoo Rhythm Records. De plaat werd geproduceerd door ‘garage rock godfather’ Jim Diamond (The White Stripes, Sonics, Dirtbombs).

Do you want to boogie?

The Biarritz Boys openen de avond. Ze laten de reverb al uit hun Fenders knetteren sinds ze uit de luiers zijn. Met Nijmegen Surf City als uitvalsbasis rockten ze inmiddels langs diverse Europese podia en festivals en de gebruikelijke batterij vunzige zaaltjes en ranzige kelders. Strak in pak en in performance, swingen de heren hun surf tot het zweet uit de bakstenen van de zaal druipt en veranderen iedere dansvloer in een zilte branding waar het swingen of verzuipen is. Come and enjoy their hip, slick, ultra-violent and super sexy surf sound!

Bekijk de foto's (The Biarritz Boys)
Bekijk de foto's (The Goon Mat & Lord Bernardo)