Doornroosje
loader

The Howl & The Hum + Robin Kester

The Howl & The Hum zijn afkomstig uit York, een stad iets groter dan Nijmegen. Nooit kwam eerder kwam er een ‘beroemde’ band uit York maar de kans is groot dat deze heren daar snel verandering in gaan brengen. Het piepjonge kwartet gooide reeds hoge ogen met hun optreden op Lowlands, waar ze het schopten tot een van de publieksfavoriet.

Hun formule? Een frontman met een onbetwiste indieheld-potentie en een repertoire van stadionesque formaat. Hun charismatische frontman Sam Griffiths heeft alles in zich om over een paar jaar of misschien wel eerder, op de cover van een willekeurig muziekblad te staan. Hun tot nu toe verschenen singles lijken wel gemaakt voor een ‘groot publiek’. De pop-, rocknummers klinken emotioneel geladen, soms verstild en dan weer groots. Absoluut een band om in de gaten te houden!

Robin Kester creëert dromerige popliedjes. De harmonieën met haar gitaar zijn van een zeer aangename en verrassende aard. Robin is nog niet zo heel lang bezig met liedjes maken, maar de popwereld volgt haar al met grote belangstelling.

Deze show is KINK Approved

Bekijk de foto's (Robin Kester)
Bekijk de foto's (The Howl & The Hum)