Doornroosje
loader

ROOSJE ONTWAAKT

The Hubschrauber

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tickets voor dit event zijn beperkt tot 100 bezoekers, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alle corona maatregelen vind je op deze pagina. Tickets zijn inclusief één drankje!

Roosje ontwaakt: de deur staat weer een klein beetje open. The Hubschrauber komt zaterdag 4 juli voor een intieme, maar knallende seated show naar Doornroosje. De show start om 21.00 uur en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.

De Nijmeegse band maakt melancholische, eigenzinnige alternative met invloeden van Sparklehorse, Radiohead, dEUS en The National. Het debuutalbum ‘Kepler-186f’ is gelanceerd met een Chinese maansonde en letterlijk de ruimte ingeschoten. De opvolger ‘Protector, Distractor’ reageert op de turbulente tijdsgeest. Persoonlijke thema’s over de liefde worden gekoppeld aan maatschappelijke en politieke observaties. Opener ‘Feed The Parasite’ zet meteen de toon en balt het unheimische gevoel op sfeervolle wijze samen in muziek en taal. Elektronische invloeden zorgen voor het nodige experiment. Met het nieuwe album creëert The Hubschrauber een ongemakkelijke soundtrack van de wereld van vandaag.

Bekijk de foto's