Doornroosje
loader

The Kik + The Mieters

Dit concert van The Kik is verplaatst naar 21 november 2020, en zal plaatsvinden in De Vereeniging. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

The Kik zit nooit stil en dat blijkt uit de vele live optredens en dan ook nog eens verschillende projecten. Een nieuw album is in de maak en daarom gaan de mannen weer op tour. En daarbij slaan ze Doornroosje uiteraard niet over. De eerste single verschijnt 6 december en het nieuwe album komt in het voorjaar van 2020 uit.

Voormannen Dave von Raven en Arjan Spies worden zoals altijd bijgestaan door hun ‘achtermannen’ bassist Marcel Groenewegen, toetsenist Paul Zoontjes en last but not least, drummer Ries Doms. Al die ervaring en emoties die het leven, het theater, concerten en festivals met zich mee brengen heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk zichzelf naar een hoger niveau getild. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren ’60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede.

De support wordt verzorgd door The Mieters, die aanstekelijke nederbeat voorzien van een ruig randje uit de sixties garagerock, waarbij strikt in het Nederlands wordt gezongen.