Doornroosje
loader

Roosje live in het park

The Kik

Show 2: 22.15 uur

Voor dit event zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. Er zijn enkel zitplaatsen. Met zijn tweeën naast elkaar plaatsnemen is toegestaan mits men tot één huishouden behoort. Anderen wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Alle corona maatregelen vind je op deze pagina

The Kik zit nooit stil en dat blijkt uit de vele live optredens en dan ook nog eens verschillende projecten. Inmiddels is er alweer een nieuw album op de markt gebracht en daarom gaan de mannen weer op tour. En daarbij slaan ze Doornroosje uiteraard niet over.

Voormannen Dave von Raven en Arjan Spies worden zoals altijd bijgestaan door hun ‘achtermannen’ bassist Marcel Groenewegen, toetsenist Paul Zoontjes en last but not least, drummer Ries Doms. Al die ervaring en emoties die het leven, het theater, concerten en festivals met zich mee brengen heeft The Kik zowel muzikaal als inhoudelijk zichzelf naar een hoger niveau getild. Nog steeds doorspekt van het tijdloze jaren ’60 geluid. Maar verrijkt met nog meer muzikaliteit emotie en humor. En altijd op het scherpst van de snede.