Doornroosje
loader

IslandGrooves

The LSB Experience + Gazooth e.a.

Kinderen tot 12 jaar zijn onder begeleiding van een volwassene gratis welkom.

De voorverkoop stopt op vrijdag 5 juli om 12.00 uur. Daarna zijn er enkel kaarten aan de deur beschikbaar.

Op zondag 7 Juli 2013 zal in het Openluchttheater De Goffert voor de eerste maal het IslandGrooves festival plaatsvinden. Een festival met een gevarieerd cultureel programma in een sfeervolle omgeving. Zelfs een mogelijke regenbui zal geen probleem zijn, het theater is na een grondige verbouwing semi-overdekt dus op de tribune zit men hoog en droog.

Het programma start om 14.00 met de tifa groep ‘Eseu Palaloi’ gevolgd door de meerstemmige zang van zanggroep ‘4Suara’. De band ‘FOCO’ sluit het middagprogramma af. Aan onze kleinere gasten, t/m 12 jaar, wordt uiteraard ook gedacht. In de middag zal er voor hun voldoende entertainment zijn, en ze kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis het festival bijwonen.

Tijdens de pauze of tussendoor is er ruimschoots gelegenheid om de gezellige festivalmarkt te bezoeken en/of wat te eten en drinken.

Het avond gedeelte kent een afwisselend programma met top bands die zowel westcoast als classics spelen. ‘The LSB Experience’ met als speciale gast Julya Lo’ko, de fantastisch gospelkoor&band ‘The Voices of Imahai’ en de funk band ‘Point of no Return’ zullen er voor zorgen dat niemand muzikaal te kort komt. Rond 21.00 zal de RB&Soul formatie ‘Gazooth’ het festival zal afsluiten.