Doornroosje
loader

StevenskerkLive

The Slow Show

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

In navolging van de shows van Frank Boeijen, Douwe Bob, Will and the People en Typhoon is nu ook de show van The Slow Show uitverkocht. Voor de shows van Danny Vera en Ozark Henry zijn nog enkele tickets beschikbaar.

Deze vijfmans band uit Manchester kreeg in hun prille bestaan al airplay op BBC Radio 1 en Radio 2 en Radio 6 en verkocht tijdens hun eerste Europese tournee al vele zalen uit. Hun recente singles “Bloodline” en “Dresden” zijn slim gearrangeerde nummers waarin melancholie en sfeer prachtig tot uiting komen. In maart verscheen hun debuutalbum “White Water” op Haldern Pop Records. The Slow Show’s dynamische, warme en organische geluid heeft wortels in de Amerikaanse roots, folk en country maar overduidelijk met een Noord-Engelse smoel.

Onlangs speelden ze een korte tournee door Europa en in Nijmegen speelden ze onder andere in een uitverkocht Merleyn. Met trots verwelkomen we The Slow Show nu al terug in Nijmegen op een plek waar ze zelf heel graag spelen: de Stevenskerk.