Doornroosje
loader

Thomas Azier

Tickets
do 26 september
  • Normaal€ 22,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Zijn naam en muziek klinken internationaal, maar Thomas Azier is toch echt een Hollandse jongen. En eentje met succes, want hij weet zijn opwindende mix van techno, industrial en jaren tachtig wave perfect naar het podium te vertalen, mede omdat hij zo n fantastische zanger is.

Zijn broeierige en melodieuze electropop komt tot bloei door altijd zoekende te zijn, zonder vaste grond onder de voeten. Thomas Azier vertrekt als 19-jarige jongen vanuit een Fries dorpje naar Berlijn om zijn muzikale pad te vinden. Een paar jaar later, in 2014, brengt hij zijn debuutalbum ‘Hylas’ uit. Hij verhuist van Berlijn naar Parijs om vervolgens zijn album ‘Rouge’ (2017) te presenteren. Beide albums worden beloond met een Edison en de singles ‘Talk To Me’ en ‘Babylon’ werden respectievelijk bekroond tot 3FM Megahit en Radio 2’s Top Song.

Nu is het tijd voor het derde album van Thomas Azier. Deze draagt de titel ‘Stray’, de eerste single werd opgenomen en geproduceerd in Abidjan, Ivoorkust en heet ‘Vertigo’. Deze us opgevolgd door de tweede single ‘White Horses’ . De reizen van Azier hebben veel invloed hebben op de muziek die hij vanuit zijn zogenoemde reisstudio produceert.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden