Doornroosje
loader

Thomas Azier

LET OP! Deze show gaat verplaatst worden naar een nog te bepalen datum in 2021. Zodra er een datum is zullen we deze bekendmaken en worden kaartkopers ingelicht.

Vanuit zijn woonplaats in Friesland vertrekt Thomas Azier op 19-jarige leeftijd naar Berlijn om zijn muzikale weg te vinden. En die weg heeft hij gevonden. Azier staat garant voor een meeslepende combinatie van jaren 80 wavemuziek, techno en elektronische pop met een donkere melancholische toon. Met zijn theatrale stem en explosieve, compromisloze live performances weet hij het publiek keer op keer te intrigeren.

Debuutalbum ‘Hylas’ en vervolgplaat ‘Rouge’ werden beide al bekroond met een Edison. Ook zijn laatste plaat ‘Stray’ doet daar niet aan onder. Op deze albums liet hij al duizelingwekkende ontwikkelingen horen. Op zijn nieuwste album ‘Love, Disorderly’ graaft hij dieper dan ooit tevoren en treedt hij buiten alle verwachtingspatronen. Het album verschijnt in juni van dit jaar en is een manifest van de nieuw gevonden vrijheid die hij ervaart op het podium. Ook live laat hij zien dat hij in een volledig nieuwe fase zit, waarin hij de perfectie van studiowerk loslaat en zich samen met het publiek onderdompelt in de energie van het moment en de spanning van het onverwachte.