Doornroosje
loader

Ragweek Eindfeest

Thomas Elmore + Maneki Neko + Minipax e.a.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Van dinsdag 5 t/m dinsdag 12 maart zal in Nijmegen voor de zesde keer de Ragweek georganiseerd worden. De Ragweek is een jaarlijks terugkerende week waarin studie-, studentensport- en studentenverenigingen van de Radboud Universiteit en de Hogeschool van Nijmegen samen werken om zoveel mogelijk geld bij elkaar te verdienen voor twee goede doelen. Dit jaar zijn dat de Beatrice Foundation en Stichting Metakids.

De Beatrice Foundation is een stichting die het mogelijk maakt om een aantal jong volwassenen in Kenia te laten studeren. Metakids zet zich in voor kinderen met een stofwisselingsziekte.

Om de Ragweek knallend af te sluiten organiseren we een vet blacklight techno feest in Merleyn. Thomas Elmore, Maneki Neko, Minipax en Lonis b2b Samuel Staalstaan voor je klaar met de vetigste platen en de entree gaat volledig naar de goede doelen. Trek iets wits aan en kom dansen.