Doornroosje
loader

Tim Christensen + Songs of Aran

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De Deense singer-songwriter Tim Christensen is een ware multi-instrumentalist. Hij speelt niet alleen gitaar en basgitaar maar ook piano, orgel, keyboard, harmonium, mellotron, dulcimer en drums. Furore maakte hij al op jonge leeftijd als frontman van powerrockband Dizzy Mizz Lizzy. Toen die internationaal succesvolle groep in 1998 uit elkaar ging, begon Christensen een solocarrière. Maakte hij voor de opnames van zijn solodebuut Secrets On Parade nog gebruik van zijn begeleidingsband, op de opvolgers Honeyburst en Superior deed hij bijna alles zelf. Zijn meest recente album Tim Christensen and The Damn Crystals heeft hij samen met zijn goed ingespeelde band opgenomen.

De muziek van Christensen zou je kunnen omschrijven als goed in het gehoor liggende rock met de nodige popinvloeden. De fraaie harmonieën doen regelmatig aan folkmuziek denken. De stevige live-optredens met zijn band gaan richting hardrock maar vandaag doet Denemarkens grootste Beatlesfan een solo-optreden. Tijdens deze intieme show, waarbij de nadruk op de liedjes ligt, wordt pas goed duidelijk hoeveel fantastische songs Christensen op zijn repertoire heeft. Kippenvelmomenten gegarandeerd.

 Voor deze show geldt SKIR korting, voor info klik hier

Bekijk de foto's (Tim Christensen)
Bekijk de foto's (Songs of Aran)