Doornroosje
loader

Tower of Power

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze  show is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor de show in Annabel, Rotterdam op 17 oktober.

‘Sweet Soul Music, that’s the best, Soul with a capital S’. Meer introductie heeft Tower of Power eigenlijk niet nodig. Bandleider en oprichter Emilio Castillo is nog steeds net zo in vorm als in de hoogtijdagen van de soul en funk.

In de jaren zeventig kreeg Tower of Power naamsbekendheid als een van de meest opwindende soulbands ter wereld. De band heeft ruim veertig jaar ervaring in stomende funk en soul brengt en weet dit te vertalen in een dampende en denderende live show. In de jaren zeventig speelde de band met Sly Stone, Creedence Clearwater Revival, Smokey Robinson en Dionne Warwick voordat ze uiteindelijk zelf als hoofdact naam maakten. De uitstekende live muzikanten van Tower of Power zijn sindsdien wereldberoemd en veel gevraagde gastmuzikanten voor onder meer Little Feat, Santana, Elton John en Rod Stewart.

Bekijk de foto's