Doornroosje
loader

Trancebound

Ogazón + Jeyoh + Yasin Engwer

Doris Nicholas + Pressure Relief System e.a.

Franse finesse en een zeer scherp oor voor de meest classy house, trance & techno-platen. De jonge Parisian Jeyoh heeft met zijn Partisan-mix een imposant visitekaartje afgeleverd. Voor ons rede genoeg om hem uit te nodigen voor een dikke pot retro-doorhousen tot het ochtendgloren tijdens de derde editie van Trancebound.

Een intrigerende glimlach, explosieve platentas, en all-round charmante verschijning; Ogazón is een DJ waar je alleen maar van kan houden. Dat deze Luxemburgse vrouw-des-werelds het vernieuwde café met flair komt aanzetten is een zekerheid. Onze eigen Doris Nicholas heeft met The Tribe, Trancebound en sinds kort de Toi.Toi. Musik agency inmiddels een imposant CV opgebouwd. In Nijmegen kennen we hem al wat langer, en dat is wederzijds. Aan Doris dan ook de eer om onze derde editie op zijn Nimweegs af te toppen.

Onze gloednieuwe zaal ‘The Box’ wordt gedoopt tot nieuwe dansvloer in Doornroosje. Acte de presence geven master uit de Nijmeegse underground Yasin Engwer, debutanten uit het noorden Pressure Relief System en mannen van het moment Henny & E.Tyson aka Hennio.