Doornroosje
loader

Trancebound

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Een grensoverschrijdend collectief voor alle housers, dansers en nachtdieren in Nijmegen.

PURPLE
➠ Ingi Visions (Samuel Deep & Julian Alexander)
➠ Phil Evans
➠ Christoffer Zaza

LOBBY
➠ Yirkhu & Jens Akkermans
➠ Romance Brothers
➠ Henny

VISUALS & ARTWORK
➠ Jeisson Drenth

MUZIEK
Ingi Visions (SlapFunk Records | Samuel Deep & Julian Alexander) – charmant, goedlachs en sophisticated. De broeders uit Utrecht komen zeer explosief en gevaarlijk. Het perfecte slot-akkoord voor onze eerste editie.

Phil Evans (GOSU | Thomas Rooge | Pager Records) heeft een cruciale rol in de export van een fris nieuw geluid, wat vanuit epicentrum Frankfurt grenzen blijft opzoeken. Dat Phil in Doornroosje de grens ook komt opzoeken is een zekerheid.

Christoffer Zaza (THE TRIBE | Christoffer & Nicholas) kent de Nijmeegse Modo. Seductive & bouncy beats om de heupen goed los te krijgen.

Nijmeegs DNA ook aanwezig in de lobby, waar talent uit eigen stad de toon zal zetten: Yirkhu & Jens Akkermans van MiNimmal Movement, de flamboyante Romance Brothers, en de ongekroonde publiekslieveling Henny.