Doornroosje
loader

Valkhof Festival x Doornroosje

Jaarlijks rollen we tijdens de Vierdaagsefeesten de rode loper uit voor de headliners van de toekomst en vooruitstrevende acts uit verschillende stromingen. In 2020 kan dat niet in het idyllische Valkhofpark, maar die missie blijft fier overeind. Daarom slaan Valkhof Festival en Doornroosje van 18 tot en met 24 juli de handen ineen met zeven avonden vol spannende muziek.

In de week van de Vierdaagsefeesten is Doornroosje de vervanging van het park waarin je de afgelopen jaren in een vroeg stadium kennismaakte met acts als IDLES, Ben Howard en Caribou. Ook nu geven Valkhof Festival en Doornroosje je de kans om hun muzikale horizon te verbreden, met avontuurlijk aanbod uit allerlei genres. Een deel van de acts ken je misschien nog wel uit het rijke Valkhof-verleden.

Programma
za 18 juli // WTFRECORDS Launch Show
zo 19 juli // Mensen Zeggen Dingen
ma 20 juli // Jameszoo
di 21 juli // Jungle by Night
wo 22 juli // Linde Schöne
do 23 juli // Altın Gün
vr 24 juli // Barker – Ambient Live Set

Passepartout
Met de ticketknop rechtsboven schaf je een passepartout aan, hiermee kun je naar alle shows van Valkhof Festival x Doornroosje. Wanneer er meerdere tijdvakken zijn kun je bij één tijdvak naar binnen. Verder geen kleine lettertjes, dus alleen maar heel erg genieten.

Extra maatregelen
Bij de shows worden de richtlijnen van het RIVM vanzelfsprekend nauwkeurig gevolgd. De capaciteit is beperkt tot 10
0 bezoekers, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt vriendelijk doch dringend verzocht anderhalve meter afstand van anderen te bewaren. Bezoekers worden aangemoedigd om zo veel mogelijk lopend of met de fiets naar Doornroosje te reizen en alleen het openbaar vervoer te gebruiken als het echt niet anders kan. We houden de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten voortdurend in het oog en zijn verheugd om je tóch een beetje festivalgevoel te bezorgen.

Alle informatie over je bezoek aan Doornroosje in deze periode is hier te vinden.