Doornroosje
loader

Roosje Is Op Drift

Virginia + Gerd + Mark Antoni

Drift keert na de zomer terug met twee extra clubavonden in Doornroosje. Roosje is op Drift is de naam voor deze nieuwe samenwerking tussen Drift en Planet rose, waarbij de focus wordt gelegd op eigenzinnige house voor liefhebbers van het eerste uur. Voor de eerste twee edities op 6 september en 1 november staan onder andere Virginia, Levon Vincent en Fred P op het programma.

Op vrijdag 6 september wordt er afgetrapt met de Berlijnse Virginia. Dit multitalent is een genadeloze dj met een schat aan ervaring. Ze produceerde onlangs haar eerste solo release op Ostgut Ton waarmee ze de focus als vocalist verlegt naar een solo carriere als dj. Die focus wordt beloond want ze draait in de heetste clubs van de wereld. Warme, analoge house met een knipoog naar het verleden die ze live ondersteunt met prachtige vocalen. 

De Rotterdamse veteraan Gerd is bekend van het 4Lux label en zijn releases op Clone. Hij staat garant voor vuige house met een klassiek gevoel. Als producer kent hij een rijke historie en produceerde hij tracks onder diverse aliassen (Geeman, NY Stomp en Literon). Al sinds jaar en dag is hij voorvechter van de betere vierkwartsmaat en draait hij in clubs over de hele wereld. Steady as a rock. Jacking tot op het bot.

De warm up is in handen van Mark Antoni. Deze uit Heerlen afkomstige jongeheer is o.a verantwoordelijk voor Linke Soto. Katalysator van diepe house en techno in het zuiden des lands en een begenadigd dj die exact weet hoe hij een zaal op de juiste temperatuur kan krijgen.