Doornroosje
loader

I Feel Luv

Waffles + Scrambled + Die Lui

Tickets zijn alleen op de avond zelf aan de deur van Merleyn verkrijgbaar.

Tijdens de Zomerfeesten is Merleyn traditioneel dé plek om na de avond te hebben doorgebracht op Festival de-Affaire de nacht compleet te maken met een lekker potje dansen. 

Het feest wordt op zaterdag afgetrapt doorde electro-party-people van I Feel Luv, zondag is het de beurt aan Nijmeegse techno trots ESHU en op maandag komt de betere dubstep aan bod tijdens Give it Dub. Dinsdag maken we de Balans op met Darko Esser, op woensdag knallen we dr uit met Helter Skelter feat. DJ St. Paul en donderdag is het domein voor de heren van Bla Bla. De week wordt net als voorgaande jaren op gepaste wijze afgesloten door Oost-Nederlands producers talent van Nieuwe Electronische Waar.

Als dat geen week is of je vingers bij af te likken… 

 

 

I Feel Luv streeft naar een euforisch gevoel, met een flink pak Indie Dance. Shaken & Stirred kun je o.a Electro, House, Disco en Indie verwachten!Dat alles met een vies vuig randje, maar altijd dansbaar en en feestelijk zodat je lichaam niet anders kan dan toegeven aan de dansvloer.

Waffles is vandaag uitgenodigd om naast Scrambled en Die Lui een knallende avond neer te zetten. Met 23 levensjaren op zijn rekening en de afgelopen 5 jaar kwam hij altijd als underdog uit de hoek. Vaste constante is dat Waffles altijd de crowd weet up te hypen. Hij heeft op podia gestaan samen met artiesten als Guerilla Speakerz, Roska, Cinnaman, JamesZoo, TWR72, Tom Trago,Nobody beats the drum, Boemklatch en vele meer op festivals als SOLAR.Gegarandeerd een feestje dus!