Doornroosje
loader

Subcultuur

Waze & Odyssey + Paranoid London + Gerd

Illesnoise + Klangkuenstler + Muska + Timothy Fall

Een debuut in Roosje vraagt om expressie. Twee zalen: rood en paars. Vijf acts zullen daar zorgen voor een bijzonder contrast.

Rauwe, donkere UK House met een vleug acid versus zwoele, diepe melodieuze klanken. Dit alles aangevuld met jullie én visuele effecten moet er op 15 november 2014 een ouderwets intense clubnacht van maken.

Rood:
De Engelse garage sensatie Waze & Odyssey zal voor het eerst aan deze kant van de Waal schitteren samen met die spraakmakende Acid House live act genaamd Paranoid London. Zij komen binnenkort met hun debuutalbum naar buiten, een perfect gelegenheid om ze uit te nodigen in de Keizerstad. Tel daar de Nederlandse house legende Gerd bij op en het kan niet mis gaan.

Paars:
Rood staat vanavond voor zweven. Prachtige melodien, warme vocalen en zomerse vibes voor de naderende winter. Het grote Berlijnse Deep House talent Klangkuenstler staat op de drempel van een grandioze carriere, wij hebben hem maar snel vastgelegd nu het nog kan. De Amsterdamse Illesnoise maakt al net zo’n stormachtige ontwikkeling door. Wat niet meer dan terecht is, gezien haar natuurlijke gevoel voor catchy melodien en dynamiek.

Tickets zijn te koop via deze pagina en deze link

SUBCULTUUR WIT LOGO