Doornroosje
loader

World Blend Café

Kasba + DJ Payola

World Blend Café is een open source netwerk voor muziekprofessionals en geïnteresseerden om plannen uit te wisselen en samenwerking te stimuleren. Deze netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd door World Music Forum NL.

Wegens de stadspolitiek heette Nijmegen ooit Havana aan de Waal, wegens de actieve muziekscene mag je het ook de wereld aan de Waal noemen. 042 bestaat niet meer maar wel allerlei clubs (Doornroosje, Lux, Merleyn), festivals (Music Meeting, Valkhof Festival) en mega-concerten (Goffertpark). Daartussen is Doornroosje al 45 jaar vaste prik. Vandaag is Doornroosje een wakkere spin in het web van de lokale scene, die ook elders concerten op locatie organiseert. Maar is dat voldoende garantie voor de toekomst? Hoe betrek je nieuw publiek in een kantelende tijd? In een stad waar tijdens de vierdaagse vijf continenten wandelen en een kwart van de bevolking van niet-Nederlandse origine is? Een discussie met programmeurs uit het lokale en regionale clubcircuit. Uitgebreid programma volgt.

Presentatie: Stan Rijven

>>>HIER AANMELDEN<<<

Muziek:

Kasba
Deze negenkoppige Nederlands/Marokkaanse band staat bekend om zijn tasty crossover van raï, rock, reggae, funk en traditionele gnaoua waarmee ook onlangs op Lowlands de voetjes vande vloer kregen. Op 16 november in cafe Doornroosje staan ze uplugged.

DJ Payola
Eclectische draaiboef DJ Payola is berucht door zijn dj-bendes Funk-a-Flex en De Tropen. Geen groove is voor hem veilig. Hij plundert stoffige platenbakken en kielhaalt de hele online music business. Al het kleine grut dumpt hij direct weer overboord, want alleen voor de echte pareltjes en dikste grooves maakt hij ruimte in zijn schatkist. In zijn ruim vindt je alles van vooroorlogse Calypso tot de laatste Zouk Bass. Payola haalt de Booty binnen!

Programma:

18.00 inloop en borrel

19.00 diner (dagschotel, vooraf reserveren!)

20.00 start programma, disscussie, pitches en showcase

22.00 netwerken en dj tot sluit

Toegang gratis, reserveren buffet (prijs volgt) tot uiterlijk 13 nov 12.00!

>>>HIER AANMELDEN<<<

Aanmelden drie-minuten pitch voor samenwerkingen mail: [email protected] (geen advertentiepraatje!)

lees meer