Doornroosje
loader

Panel voor muzikanten

World Domination

Geen webverkoop
20 sep 2017
  • Normaal€ 0,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Via social media heb je alle mogelijkheden om zelf je buzz te creëren en een fanbase op te bouwen. Maar daar is meer voor nodig dan af en toe een kiekje uit het repetitiehok of de tourbus. Hoe zet je sociale media nu echt slim in als onderdeel van je muzikale werelddominatie? Welke platforms zijn er nog wél relevant? Wat heeft je video nodig om viral te gaan? Is er leven na Facebook? Verlies je volgers als je overschakelt naar Engels? Is het de moeite waard om iemand in te huren voor je sociale media?

Op woensdag 20 september vertellen social media-expert Anna Oosterling (Typhoon, Chef’Special), Kelvin Bolink (dj Pyrodox) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed, Donnerwetter, ex-Zwarte Cross) live tijdens World Domination hoe je als artiest meer haalt uit je sociale media. Want wie de wereld wil veroveren met zijn muziek weet: de echt relevante tips en trucs beginnen pas waar internet ophoudt, zelfs de geheimen van het internet zelf. Aan het einde van de avond is er een demopanel om je muziek rechtstreeks onder de aandacht te brengen bij de aanwezige professionals. Neem daarvoor één track mee op cd, usb of op je telefoon en wie weet wordt jouw track uitgeloot en live afgespeeld.

Wat is World Domination?
Wees eens eerlijk: wat wil je als muzikant, band of producer? Juist: absolute wereldheerschappij! Daarom is productiehuis Oost-Nederland (onderdeel van De Nieuwe Oost) World Domination gestart, een nieuwe serie ontmoetingen waarin we de muziekindustrie voor jou naar Oost-Nederland halen. Toonaangevende professionals uit de muziekbusiness worden live tot op het bot uitgevraagd door een presentator en het publiek. De avond wordt afgesloten met een demopanel. World Domination vindt ongeveer om de maand plaats en toegang is altijd gratis. Na twee edities in Deventer is dit de eerste meeting in Nijmegen.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.