Doornroosje
loader

Xavier Rudd + Tay Oskee

Tickets
za 29 juni
  • Normaal€ 42,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Met zijn warme, spirituele feelgood-muziek heeft Xavier Rudd fans over de hele aardbol. Verschillende instrumenten, gelijktijdig of afzonderlijk, bespelend bezingt hij met karakteristieke stem het leven en bepleit hij fel de rechten van onder meer de Aboriginals en komt hij op voor het milieu.

De surfende singer-songwriter wist op zijn tiende al dat hij muzikant wilde worden. In 2002 bracht hij zijn debuutalbum ‘To Let’uit. Inmiddels staat de teller op tien studioalbums, waarvan ‘Stormboy’ uit 2018 de meest recente is. Xavier Rudd deelde de afgelopen jaren het podium onder meer met gelijkgestemde artiesten als Ben Harper, Jack Johnson en Donovan Frankenreiter.

Als support verwelkomen we deze avond Tay Oskee. Tay Oskee is een Australische singer-songwriter uit het kleine strandstadje Byron Bay. Hij treedt in de voetsporen van Ziggy Alberts, Angus & Julia Stone en Tash Saltana. Tay heeft de afgelopen jaren uitgebreid door AustraliĆ« getoerd. ‘Black Smoke’ is de eerste single van zijn langverwachte debuutalbum, die eind 2019 zal verschijnen.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden