Doornroosje
loader

Jangala

XL + Malvea + Future Vintage MM

Nadat we afgelopen editie met een flink pak Grime(yard) en (Banganagang)bangers weer thuis kwamen in de Merleyn zijn we nu weer terug met twee nieuwe rudies voor een versie portie UK Garage, Bass, House, Grime & Future: XL (NoizBoiz), Malvae en de eigen Future Vintage MM.

XL is een Rotterdamse badman uit de NoizBoiz (én Nebulon) crew en kon na de laatste editie natuurlijk niet achterblijven! Van garage tot grime en van hip hop tot dubstep, XL is een heuse allround DJ, producer én MC. Via hun eigen albums “Georganiseerde Chaos” (2012) en “Oase” (2014) kwam XL met z’n NoizBoiz langs bij DWDD tot 3FM om uiteindelijk op clubtour te gaan met Kraantje Pappie. Nu onze eigen resident David Eliza sinds kort een collabo op “Report To The Floor” met hem heeft gedaan vonden we het de juiste tijd om hem eens in Nijmegen te verwelkomen.

Over verwelkomen gesproken. Na geselecteerd te zijn voor de Rockacademie in Tilburg kwam Malvae helemaal van Nieuw Zeeland terug naar zijn geboorteland om zijn carrière als producer te vervolgen. Vanuit zijn voornamelijk Australische invloeden zette hij via Basserk zijn reis voort met zijn eerste EP “Voyage” en houden wij zijn hem nauwlettend in de gaten. Uiteraard is de Future Vintage MM ook present: Melle Jutte, David Eliza, Cirino Brown, Rather Real, Odin en MC Stretch & Urbs, zijn er allemaal.