fbpx
Afbeelding voor LYZZA (live)

x Valkhof Festival - 1,5 meter concert

LYZZA (live)

zaterdag 17 juli 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 17 juli 2021
start:
21:00 uur

Dit is een zittend 1,5 meter concert. Je hebt dus geen CoronaCheck nodig om binnen te komen, je ticket volstaat. Meer info vind je hier

Na een plan B, C… een plan X. Valkhof Festival gaat door! Het festival neemt een andere vorm aan – en tijdelijk ook een andere naam – maar de line-up met (inter)nationale namen, toppers van morgen én wat Valkhof Festival typeert: muzikale ontdekkingen voor alle smaken, is in 2021 weer een feit. Dankzij de CoronaCheck-app wordt X Valkhof Festival in Openluchttheater de Goffert bovendien een van de eerste échte festivalervaringen sinds begin 2020. Wat we anderhalf jaar gemist hebben, ervaar je nu opnieuw in de week van 17 tot 23 juli. Op de andere prachtlocaties programmeert X Valkhof Festival diverse line-ups tijdens coronaproof-concertavonden (zittend en op 1,5 meter). Kom dus genieten van het echte festivalgevoel in OLT de Goffert, laat je betoveren tijdens één van de unieke concerten in de Stevenskerk of ontdek de grote namen van morgen in Doornroosje!

Tickets per locatie/avond én weekpassen voor de week in OLT de Goffert zijn nu te koop! Een volledig overzicht vind je hier.

De Braziliaanse LYZZA is een veelbelovende DJ-producer en vocalist, die hard bezig om de experimentele clubscene over te nemen. Ze combineert haar Braziliaanse roots via baile funk gemixt met haar voorliefde voor bass, alternatieve hiphop en grime. In korte tijd is LYZZA een vertrouwd gezicht geworden tijdens radicale underground clubnachten in BerlijnLonden, Madrid, Wenen, Warschau of Shanghai. Inmiddels heeft de zangeres twee geweldige EP ’s op haar naam staan. Maar, zo zegt ze zelf, het beste moet nog komen. Ze wordt tijdens haar show op X Valkhof bijgestaan door VJ Nikki Hock, die live visuals zal toevoegen aan LYZZA’s muziek.  

genre

experimental

LYZZA (live)

zaterdag 17 juli 2021

placeholder