Doornroosje
loader

Give it Dub

Xzisteh + Wester + Lenny + MC Brown Sugar

Tickets voor deze show zijn alleen aan de deur verkrijgbaar!

Na het geweld op hun stage tijdens Valkhof Festival zijn de mannen van Give it Dub natuurlijk nog niet klaar met jullie. Klokslag 12 uur openen ze namelijk de deuren van Merleyn, om daar nog door te stomen tot in de vroege uurtjes.

De nacht wordt geopend door een talent dat de Give it Dub crew onlangs heeft opgemerkt: Xzisteh. De naam die deze dj bij zijn geboorte kreeg is Lars Dennemans, en als je je weleens op bass-georiënteerde feestjes begeeft dan is de kans groot dat je hem ooit tegen het lijf bent gelopen. In zijn dj-sets laat hij je de meest frisse sounds uit de UK horen: van techno tot grime, van UK-house tot dubstep.

Wester is geen onbekende meer op de line-ups van Give it Dub, en dat is niet voor niets. Hij is een dubstep-kenner pur sang. Verwacht naast de nieuwste tracks van het moment, ook wat van zijn favoriete classics. Naast de drie namen die we hier vrijgeven is er ook een uur ingeruimd voor een speciale sessie waarbij meerdere dj’s het roer zullen overnemen. Wie dit zijn is voor jullie een vraag.. En voor ons eigenlijk ook. Wij zijn benieuwd. 

Tijdens de laatste set van de nacht zullen de bpm’s grondig worden opgeschroefd. Impact resident Lenny zal dan namelijk een arsenaal aan drum and bass knallers de dansvloer op slingeren.