Doornroosje
loader

Brotherhood presents de “Grandslam Tour”

Yung Nnelg + Leafs

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

2017 is nu al het jaar van de Zes Nullen Baby, Nnelgy oftwel: Yung Nnelg. De jonge Ghanese rapper heeft zich met zijn ‘Contra’ EP definitief los gemaakt van rapperscollectieven Veldentaal en SMIB en onderscheid zich door in rap tempo muziek en video’s van hoge kwaliteit af te leveren. Singles als ‘Op dreef’, ‘Forrest Gump’ en ‘Hoofdprijs’ kregen veelgeprezen video’s, maar het hoogtepunt was misschien wel de handgetekende anime voor Tetsuo ft. Ray Fuego.

Hij heeft een goed gevoel voor kwaliteit en dus wil Yung Nnelg ook voor zijn live-shows alleen het allerbeste. In het voorjaar speelde hij heel overtuigend een uitverkochte Paradiso plat, gevolgd door grote festivals zoals Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole, Woo Hah! en Appelsap. Dit najaar gaat hij de popzalen in, maar niet zonder zijn fans te trakteren op nieuwe muziek. Eind deze zomer brengt Yung Nnelg namelijk zijn nieuwe EP ‘Serena’ uit. Met deze EP tourt hij langs zes zalen tijdens de ‘Grandslam Tour’!

Bekijk de foto's (Leafs)
Bekijk de foto's (Yung Nnelg)