Doornroosje
loader

Ziggy Alberts + Nathan Ball

Ziggy Alberts groeide op aan de Australische kust maar heeft inmiddels al de hele wereld gezien. In zijn muziek komen persoonlijke onderwerpen maar ook de relatie met de medemens en het milieu aan de orde. Muzikaal zit Alberts in het verlengde van collega’s als Ben Howard en Jack Johnson. Deze Aussie, met een hart voor de planeet, surft op de positieve vibes door het leven en weet elk jaar meer publiek aan zich te binden met zijn pakkende folksliedjes.

De Australische muzikant heeft praktisch de hele wereld rondgereisd in zijn eigen busje. Voor iemand van 26 jaar heeft hij al veel dingen gedaan: muziek uitgebracht, het label Commonfolk Records opgestart en over de hele wereld opgetreden in volle zalen.

De support wordt verzorgt door Nathan Ball. De Engelse singer-songwriter combineert indiefolk met een voorliefde voor soundscapes. Het resultaat komt overeen met een kruising tussen Ben Howard en The War On Drugs. Muziek waarbij het wegdromen is, zoals ook bij de hypnotiserende track Drifting dat nu al bijna 6 miljoen streams op Spotify heeft.