Doornroosje
loader

Nieuws

Couture
08.01.19

Doornroosje & Radboud Universiteit onderzoeken mening nieuwe Nederlanders over popmuziek

Focusgroep onderzoek naar popmuziek beleving

Nijmegen telt zo’n 25.000 inwoners met een niet westerse achtergrond. Doornroosje is benieuwd naar de wensen van nieuwe Nederlanders* over live popmuziek. Samen met de Radboud Universiteit wordt focusgroep onderzoek gedaan naar deze wensen. Hoe kan Doornroosje nieuwe Nederlanders* het beste van live popmuziek laten genieten? Kennen ze Doornroosje? Communiceren we wel op de juiste manier om hen te bereiken? Kennen ze de door ons aangeboden popmuziek? Is er popmuziek die wij niet aanbieden waar ze wel in geïnteresseerd zouden zijn?

Ga jij weleens naar concerten of feesten? Of heb je ideeën over hoe het uitgaansleven in Nijmegen beter kan? Dan willen wij jou heel graag uitnodigen om mee te doen met ons focusgroep onderzoek.

Het onderzoek
Voor deze focusgroepen zijn we op zoek naar mensen tussen de 18 en 30 jaar met twee ouders die geboren zijn in een niet-westers land. In de focusgroepen ga je met andere deelnemers in gesprek over dit onderwerp. Alle ideeën zijn welkom en we zijn daarom benieuwd naar jouw mening! Het gesprek zal ongeveer 2 uur duren. Tijdens het gesprek wordt voor drinken en snacks gezorgd. Ben jij of ken jij iemand die past bij ons onderzoek? Dan hopen we dat je meedoet of dit bericht deelt met je vrienden.

Wat levert deelname je op?
Je hebt een leuk gesprek met andere mensen waarin je je mening kunt delen. Je helpt Doornroosje, en daarmee misschien ook jezelf, haar muziek nog beter af te stemmen én je krijgt nog een leuke vergoeding. Je krijgt voor je deelname namelijk een kookboek uitgegeven door Doornroosje ter waarde van €25,- en een bezoek aan een (niet uitverkocht) event bij Doornroosje naar keuze!

Wanneer?
De focusgroep sessies vinden plaats op een aantal momenten in de periode tussen 21 en 25 januari. Spreekt dit onderzoek je aan? Reageer dan door het onderstaande formulier in te vullen.

Afbeeldingsresultaat voor inschrijven

* voor dit onderzoek zijn we opzoek naar Nederlanders waarvan beide ouders in een niet-westers land zijn geboren.