Doornroosje
loader

Nieuws

Navarone website - DR
21.06.20

Navarone 6-daagse in Doornroosje en Openluchttheater

Navarone pakt uit met een 6-daagse die je alle hoeken van Nijmegen laat zien! Met een klein publiek beleef je de Nijmeegse rocksensatie zoals jij ze het liefst ziet. We trappen af met een aantal semi-akoestische shows in het prachtige Openluchttheater De Goffert op 10, 11 en 12 juli. Zie je de band liever op volle kracht, kom dan op 15, 16 of 17 juli naar Doornroosje voor een vette rockshow. En de echte diehards? Die komen natuurlijk naar alle shows!

Navarone semi-akoestisch in Openluchttheater De Goffert

Voor deze semi-akoestische shows is het Openluchttheater de perfecte locatie. Navarone heeft eerder bewezen ook met minimale versterking voor kippenvel te zorgen, onder andere met een bijzonder concert in de Stevenskerk. Verwacht een bijzondere show met aangepaste setlist met onder andere nummers uit de 1,5 meter sessies. Elke dag zijn er twee sessies met beperkte toegang en de nodige voorzorgsmaatregelen i.v.m. het corona virus. Tickets voor alle shows zijn maandag 22 juni om 10.00 uur te koop.

Tickets en info:

10 juli // Openluchttheater De Goffert
11 juli // Openluchttheater De Goffert
12 juli // Openluchttheater De Goffert

Navarone op volle kracht in Doornroosje

In Doornroosje mag het volume weer open, en zo horen we de Nijmeegse rockmachine Navarone natuurlijk graag! In 2019 speelde de band een uitverkochte grote zaal nog twee keer plat. Dit keer staan ze voor een klein publiek, maar verwacht dezelfde energie en veel knallers. Elke dag zijn er twee concerten met beperkte toegang en de nodige voorzorgsmaatregelen i.v.m. het corona virus. Tickets voor alle shows zijn maandag 22 juni om 10.00 uur te koop.

Tickets en info

15 juli // Doornroosje
16 juli // Doornroosje
17 juli // Doornroosje

Alle informatie je bezoek en corona vind je hier.