Doornroosje
loader

Nieuws

23.01.13

Nieuwe bevestigingen

ma 4 maart – FortaRock
Absu + Infinity

wo 13 maart @Merleyn
Tift Merritt 
Onbekend maakt vaak onbemind maar in het geval van de Amerikaanse singer-songwriter Tift Merritt (1975) is dat zeker onterecht. In recensies wordt Tift vaak vergeleken met grootheden als Joni Mitchell, James Taylor, Leonard Cohen en Emmylou Harris. En eerlijk gezegd doet ze niet onder voor hen.

do 21 maart – Donderstep @Merleyn
Spastix + Tosti e.a.

vr 22 maart – FortaRock
Deicide + Destinity e.a.
Driemaal is scheepsrecht, de enfant terrible van de deathmetal, Glen Benton, heeft het al twee keer laten afweten in Nijmegen, maar op deze vrijdag gaat hij de boel rechtzetten, zo heeft hij beloofd. Dat ‘rechtzetten’ nemen we met een korreltje zout, want na ieder verschroeiend optreden van Deicide is iedereen murw gebeukt en is de zaal veranderd in een waar slachtveld.

zo 4 april
Laura Jansen

wo 10 april
Kashmir
De Deense band Kashmir is al sinds begin jaren ’90 een constante factor op Europese podia en festivals. De band heeft een herkenbare sound ontwikkeld die in de lijn van het oude werk van Radiohead en Editors ligt.vr 12 april
Claw Boys Claw

vr 12 april @Merleyn
Lucky Fonz III

wo 17 april
Douglas Firs
 
do 9 mei
Rebekka  Karijord
‘We Become Ourselves’ is een rauwe, emotievolle, eerlijke en dynamische plaat, rijkelijk gevuld met orgels, een zangkoren, piano, gitaar en drums. Met haar tweede album vestigt Karijord zich definitief tussen de grootste Scandinavische muziekprinsessen zoals Ane Brun, Anna Ternheim, Hanne Hukkelberg en Agnes Obel.

zo 19 mei
Kadavar +  Spirits of the Dead