Doornroosje
loader

Nieuws

Oranjepop
16.02.18

Oranjepop presenteert complete line-up

Koningsdag vier je uiteraard op Oranjepop. Op vrijdag 27 april wordt het historische Hunnerpark weer omgetoverd tot een van de mooiste festivalterreinen van Nederland, waar de allertofste acts spelen.

De volledige line-up voor Oranjepop 2018 bestaat uit:
Fresku, Birth of Joy, Too Many Zooz, Hannah Williams & The Affirmations, Luwten, Eut, Canshaker Pi, Robin Borneman, Nana Adjoa, Fata Boom, Taveneer en blackwave.

Luwten, foto: Willie Kerkhof

Luwten 

Van soul tot singer/songwriters, indie, blues en het onvervalste levenslied, Oranjepop heeft het. Hannah Williams is met haar Affirmations de nieuwste soulster uit Groot-Brittanie, met o.a. Jay-Z als groot fan. Birth of Joy is al jaren een van de allerbeste livebands van Nederland, en met hun psych-rock lieten ze festivalweides van Amsterdam tot aan Parijs en nog veel verder dansend achter. Canshaker Pi en Eut zijn misschien wel de allerleukste bands van het moment, puntige deuntjes en één brok energie op het podium. Luwten en Nana Adjoa zorgen voor een stukje bezinning, prachtige indiepop met veel ziel gespeeld. Robin Borneman en Taveneer zorgen voor het lokale tintje in het programma.

Fresku, foto:Jimmy Israel

Fresku

Naast alle gitaren is er op Oranjepop ook plek genoeg om de heupen los te gooien. Too Many Zooz is groot geworden in de metrostations van New York City, en staat bekend om hun swingende ‘brasshouse’ live-act. Het Vlaamse blackwave brengt soulvolle hiphop naar het Hunnerpark, en Fata Boom uit Amsterdam heeft inmiddels landelijke bekendheid vergaard met een extravagante liveshow. Als afsluiter komt de Eindhovense rapper Fresku zorgen dat het Hunnerpark nog één keer helemaal los gaat!