OP_WebsiteOHeader-1920x530_plak
OP_WebsiteOHeader-1920x530_plak

Oranjepop 2020 gaat online!

Dit jaar drinken we geen biertjes in het Hunnerpark, knuffelen we onze vrienden vooral even niet, en zien we evenement na evenement afgelast worden. Gelukkig wordt er één ding nooit gecancelled, en dat is onze liefde voor muziek. We mogen zo veel we willen, genieten van muziek. Dus dat gaan we doen, samen met Radio Macaroni, en samen met jullie.

Op 27 april gaan we live: hier en via Facebook. Van 17.00 tot 20.00h vullen we jouw woonkamer met livemuziek en speciale gasten die op Oranjepop niet mogen ontbreken.

Zet jezelf hier aanwezig op het Facebook-event, en je krijgt een notificatie zodra we live zijn!

Check out the line-up

Foxlane Oranjepop

Foxlane

Foxlane

Wie de Spotify-pagina van Foxlane opent zal hoe dan ook ‘Birmingham’ tegenkomen. Het nummer is al bijna twee miljoen keer gestreamd en daarmee een streaminghit. De band maakte een eerbetoon aan de vuige bende uit de gelijknamige televisieserie Peaky Blinders, en dit werd door fans van de serie opgepikt. De heren stonden bij De Wereld Draait Door om hun hit te spelen. Een one-hit-wonder is deze band absoluut niet, bewijst de EP ‘All Quite Good Now’, waar de springerige dans-energie die we kennen van Foals gecombineerd wordt met de rockrauwkost van Shame, Fontaines DC en Squid. 

Hubschrauber

The Hubschrauber

Hubschrauber

The Hubschrauber

The Hubschrauber maakt melancholische, eigenzinnige alternative met invloeden van Sparklehorse, Radiohead, dEUS en The National. Het debuutalbum ‘Kepler-186f’ werd gelanceerd met een Chinese maansonde en letterlijk de ruimte ingeschoten. Met de opvolger ‘Protector, Distractor’ creëert The Hubschrauber een heerlijk ongemakkelijke soundtrack van de wereld van vandaag.

plakband

Plakband

plakband

Plakband

Een goede plaat is gewoon een goede plaat, ongeacht het genre. Vanuit deze gedachte viert PLAKBAND een breed scala aan kwaliteitsmuziek, van Acid House tot Afro Boogie en alles daar tussenin. Een elektriserende mojo van kosmische klanken, spirituele ritmes en rauwe seks, afkomstig uit de diepste krochten van onze aardkloot.

GET ON UP AND GET PLAKKY!

Plees to be

The Plees to Be

Plees to be

The Plees to Be

The Plees to Be maakt van de hoge nood een deugd. De wc’s zijn niet meer een vergeten hoekje, maar worden juist een aanvulling op de feestvreugde.

Donkey Tonk

Donkey Tonk

Donkey Tonk

Donkey Tonk

Donkey Tonk komt met ezel met huifkar! In stijl van een ouderwetse schillenboer met vleugjes gypsy, Mexico en het platteland van de V.S. zorgt Donkey Tonk voor een sfeervol decor met bijbehorende muziek uitsluitend op vinyl uiteraard. Blues, country, gypsy, hawaiian, jazz, exotica, rock&roll, bluegrass en singer-songwriter, het komt allemaal voorbij.

Macaroni

Radio Macaroni

Macaroni

Radio Macaroni

Radio Macaroni zorgt elke week voor te gekke live-stream sessies vanaf het Honigcomplex en is een initiatief van Het Zusje van Debbie, Honig Events, Great Things, Ecolicht en Soundworks.

FAQ

 • Wat is de minimale leeftijd voor Oranjepop?

  Oranjepop is voor iedereen, maar onder de 16 jaar moet je begeleid worden door een volwassene die 18+ is.

 • Groepskorting, hoe werkt dat?

  Wanneer je dan toch met vrienden komt, kun je voor een leuke prijs een groepsticket kopen. Dat werkt als volgt: in de ticketshop klik je achter het ticket ‘groepskorting’ zes tickets aan. De prijs hiervan is aangepast, waardoor je maar voor vijf kaartjes betaalt. Je krijgt zes losse e-tickets, dus je hoeft niet als een groep naar binnen.

 • Hoe duur is een ticket?

  Online voorverkoop: €8,-
  Deurverkoop: €10,-
  Groepsticket voor 6 personen: €40,-

  Doe er je voordeel mee en koop alvast je kaartje! 🤑

 • Hoe laat begint het festival?

  Om 13:30 gaan de deuren van het festival open, en kun je met een geldig kaartje naar binnen.
  Om 14:15 begint de eerste act met spelen, maar welke dat is houden we nog even geheim.

 • Wanneer begint de kaartverkoop?

  De kaartverkoop is al begonnen!
  Rechtsboven kun je op ‘tickets’ klikken, dan word je naar de webshop gestuurd.

Foto’s