fbpx
Afbeelding voor Doornroosjepas – Testfase

Op deze pagina zie je welke concerten je kunt bezoeken met je Doornroosjepas. Benieuwd hoe het gebruik van de pas precies werkt? Kijk dan onderaan de pagina bij de veelgestelde vragen.

De Doornroosjepas zit op dit moment in de testfase. Deelname kan alleen op uitnodiging. We streven ernaar per januari 2024 de pas aan een breed publiek aan te bieden.

Veelgestelde vragen

Hoe schaf ik mijn pas aan?

Je hebt een link ontvangen in je email. Klik hierop en volg de instructies. Je pas ziet nu aan je account gekoppeld. Let op: gebruik het account waar je de email met de link op hebt ontvangen. Deel de link niet met anderen: de pas mag in deze testfase alleen door genodigden worden gekocht en gebruikt.

Hoe bestel ik een ticket met mijn pas?

Als je je pas hebt aangeschaft kun je bij shows die hierboven in de lijst staan de gratis ‘Doornroosjepastickets’ vinden. Deze kun je gewoon bestellen zoals elk ander ticket en is daarna terug te vinden in je mail en onder ‘mijn tickets’.

Hoeveel tickets kan ik bestellen met mijn pas?

Per pas kun je één (1) gratis ticket per show reserveren. Als je meer tickets wilt kopen zul je de anderen dus gewoon moeten afrekenen.

Wat als ik niet kan komen?

Als je een kaartje hebt besteld met je pas maar toch niet komt, vragen we je het ticket terug te boeken. Op deze manier kunnen we het ticket aan een andere liefhebber verkopen. Annuleren van een bestelling met je pas doe je eenvoudig via ‘mijn tickets‘.

placeholder