Doornroosje
loader

Nieuws

Doornroosje 2020
12.03.20

Update COVID-19 maatregelen

Laatste update: 1 juni 2020

Naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid is Doornroosje genoodzaakt alle reguliere evenementen voorlopig te staken. Per evenement bekijken wij met de artiest of er een nieuwe datum kan worden gevonden. Wanneer de wijzigingen duidelijk zijn, wordt per evenement een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd.

Vanaf 1 juni zijn evenementen tot 30 bezoekers weer toegestaan, mits wordt voldaan aan de 1,5 meter maatregelen. We staan te popelen om weer iets te doen om artiesten en publiek bij elkaar te brengen. De komende tijd kun je verschillende kleinschalige evenementen van ons verwachten. Houd de berichtgeving en onze website goed in de gaten.

Kijk voor de meest actuele stand van zaken in onze agenda of op de pagina corona informatie.

 

Bewaar je ticket, geniet later

We leven in een gekke tijd. De coronacrisis heeft de wereld in zijn greep en ook de culturele sector wordt hard getroffen. Concerten, festivals en andere evenementen worden noodgedwongen verplaatst of afgelast. Om steun te vragen voor de culturele sector slaan de verschillende brancheverenigingen de handen ineen en roepen hun bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: Bewaar je ticket, geniet later.

Je helpt ons door er straks weer te zijn! Heb je tickets voor een verplaatste show, bewaar ze dan voor de nieuwe datum. Of koop alvast een kaartje voor een mooi concert in het najaar. Dan heb je ook meteen iets om naar uit te kijken. Is je show afgelast of kun je niet op de nieuwe datum, dan heb je recht op restitutie. Steun je favoriete poppodium en koop daarmee alvast een kaartje voor een mooie show in de toekomst.

Krijg ik geen voucher?

Nee, Doornroosje werkt niet met vouchers. We houden het in deze situatie graag zo transparant mogelijk, voor jou als bezoeker en voor onszelf. Omzetten van tickets naar tegoeden geeft Doornroosje geen zekerheid: we kunnen en willen hier geen aanspraak op maken tot het bedrag opnieuw is uitgegeven. We kiezen er nu voor om het probleem niet vooruit te schuiven. Ook willen we niet de indruk wekken dat we voor jou bepalen waar, wanneer en waaraan je je geld uitgeeft. Zeker niet in tijden van crisis. Wij hebben het volste vertrouwen dat we je in betere tijden weer zien in Doornroosje.

Kan ik nog meer doen om Doornroosje te steunen?

Wil je ons nu steunen op een andere manier dan door het kopen van een kaartje, dan kun je ook helpen door een klein of groot bedrag te doneren. Net wat je kan en wil missen, alles wordt enorm gewaardeerd. Meer info over doneren vind je hier.

Ik wil graag een kaartje kopen, maar ik weet nog niet waarvoor…

Wil je leuke tips ontvangen en altijd als eerste op de hoogte zijn van ons programma? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of WhatsApp service