Doornroosje
loader

Nieuws

22.06.21

We gaan weer op volle capaciteit open!

We hebben hier anderhalf jaar naar uitgekeken, en nu gebeurt het ineens écht. We gaan weer muziek beleven zoals het hoort, schouder aan schouder en dansend in de zaal.  

Muziek komt het beste tot z’n recht als je er met de mensen om je heen van kunt genieten, als je gewoon mag dansen als je dat wil, en als je weer met je vrienden aan de bar mag hangen. Die ontspannen sfeer, lekker opgaan in het moment, het komt na maanden wachten weer terug.  

Daarvoor gaan we werken met Testen voor Toegang voor de meeste shows. Zo kunnen we de 1,5 meter loslaten voor de livebeleving zoals het hoort. Dat betekent dat je je voorafgaand aan een show gratis laat testen, en met een negatief testbewijs en een ticket naar binnen kunt. Vanaf 1 juli kun je ook met een vaccinatiebewijs of herstelbewijs naar binnen.  

De eerste shows die weer in de vertrouwde setting gaan plaatsvinden zijn:
Rats on Rafts / vr 2 juli 
The Kik / vr 9 juli
Michelle David & The True-Tones / za 10 juli

We hebben de afgelopen tijd veel programma gepland voor shows op 1,5 meter afstand. In sommige gevallen blijft een 1,5 meter concert gewoon bestaan zoals gepland, de komende tijd zullen er dus twee ‘soorten’ shows plaatsvinden.  

1,5 meter concerten
Bij 1,5 meter concerten houd je –zoals de naam al zegt- 1,5 meter afstand, en zit je op een stoel. De capaciteit is beperkt maar er is geen toegangsbewijs in de vorm van bijvoorbeeld een test nodig. In de agenda op onze website zie je welke show een 1,5 meter concert is. 

Testen voor Toegang shows
Bij Testen voor Toegang shows opent Doornroosje op volledige capaciteit en is afstand houden niet nodig. Je hebt dan wel een test laten doen voorafgaand aan het concert of feest.  

Hier lees je in detail hoe dat allemaal in z’n werk gaat.