fbpx

Filters

Persfoto Blaudzun (Tony Docekal)

Blaudzun

Saturday 22 February 2025
location:
Doornroosje
date:
Saturday 22 February 2025
doors open:
19:00 uur
start show:
19:45 uur

Blaudzun is terug! De Arnhemse singer-songwriter maakt unieke mix van rock, folk en pop balanceert tussen bombastisch en melancholisch. Een nieuwe plaat is in aantocht en de bijbehorende clubtour doet natuurlijk ook Nijmegen aan. Dat is goed nieuws; Blaudzun’s liveshows staan garant voor kwaliteit.

Mede dankzij doorbraakalbum ‘Heavy Flowers’ en opvolger ‘Promises Of No Man’s Land’ schopte Blaudzun, nom-de-plume van Johannes Sigmond, het tot een van de meest geliefde artiesten en graag geziene gast in clubs en op festivals. De Arnhemmer heeft een unieke, eigen twist weten te geven aan het pop-rock genre en kreeg daar veel lof voor.

Een nieuw album ‘Latter Days’ is onderweg. Het is alweer het zevende officiele studio-album van de singer-songwriter. Blaudzun liet eerder al twee voorproefjes horen van zijn nieuwe plaat. De catchy singles ‘Dreamers’, die met dat aanstekelijke fluitje, en ‘Summer Song’ werden door fans en volgers omarmd en door veel radiozenders op hun playlists gezet.
‘Shades’ is de derde single van het nieuwe album en is een heerlijke popsong met herkenbare 80’s bass synths, lyrics vol levenslust, en een onontkoombare melodie. Blaudzun produceerde ‘Shades’ samen met indie rock veteraan en Moss-frontman Marien Dorleijn. De mixage was in handen van Robin Hunt.

genre

pop, rock, folk

Blaudzun

Saturday 22 February 2025

placeholder