fbpx

Filters

Image for Clean Pete Kerstshow

Clean Pete Kerstshow

Thursday 23 December 2021
location:
Doornroosje
date:
Thursday 23 December 2021
doors open:
20:15 uur
start show:
21:00 uur

Deze Clean Pete Kerstshow is helaas een jaar opgeschoven in verband met de huidige coronamaatregelen. De nieuwe show zal plaatsvinden op 22 december 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum. Kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Statement van de band:

“Lieve allemaal, niet te geloven en toch waar: de kerstshows gaan dit jaar wederom niet door. Met ongelofelijk veel liefde en plezier hebben we de afgelopen maanden deze show voorbereid, maar het mag niet zo zijn. We stoppen onze ideeën in de ijskast en halen die kristallen er volgend jaar weer uit, want we’ll be back, daar kun je van op aan, op een dag zal er een kerstshow zijn, echt waar, al moeten we met een rollator het podium op. Heel veel liefde en dank aan iedereen die ondanks alles tickets kocht. Hou ze vast voor volgend jaar. Alles wat de moeite waard is, is de moeite waard om op te wachten. Wij gaan dit jaar zelf thuis zo fucking hard kerst vieren dat jullie ons misschien alsnog in alle uithoeken van het land kunnen horen.  Of je het nou alleen of samen of dansend in de keuken of onder een dekentje viert: clean pete loves you en wenst je een zalig kerstfeest.”

Hallelujah in de Gloria, Clean Pete’s over-the-top-kerstshow komt er weer aan! Tweelingzussen Loes en Renée hebben altijd al een ongekende fascinatie voor kerst gehad.

Hun bejubelde kerstalbum ‘Gloria’ is inmiddels landelijk vaste prik in de Hollandse kersttraditie. Bij de Kerstshow worden alle registers opengetrokken: zonder blikken of blozen gooit Clean Pete de sfeer om van ingetogen klassiek naar rock ‘n roll kerstgekte. Verwacht bijzondere gastoptredens van Lucky Fonz III, Robin Kester, Ruben Hein, Thijs Boontjes, Kika Sprangers en vele anderen. Niks houdt Clean Pete tegen om dit jaar kerst maximaal te vieren.

Bij deze show zijn een aantal zitplaatsen beschikbaar op het balkon. Selecteer ‘zitplaats’ voor deze tickets. De normale tickets zijn staanplaatsen in de zaal. 

genre

pop, rock

media

Clean Pete Kerstshow

Thursday 23 December 2021

placeholder